Page image
ennl

Engineering

LED factory’s in-house engineering ontwikkelt oplossingen voor alles op het gebied van LED verlichting en de aansturing hiervan. Met een creatief en innovatief team werken we intensief samen om van een vraagstuk, een oplossing te maken.

engineering

Persoonlijke- en klantgerichte engineering

Complete projecttransparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om gedurende het proces goed te communiceren en te adviseren over de realisatie van de klantwens, zodat er nooit onaangename verassingen voorkomen. Korte lijnen en een persoonlijke benadering garanderen deze werkwijze.

De betrokkenheid van onze medewerkers bij engineering projecten zorgt ervoor dat de volledige focus altijd ligt op de klantwensen, en hoe deze zo efficiënt en duurzaam mogelijk behaald kunnen worden.

Alles is mogelijk

De mogelijkheden van LED zijn ongelimiteerd in design, techniek en toepassing, wij hebben onze vinger continu op de laatste ontwikkelingen op het gebied van LED. Hierdoor gebruiken we tijdens het engineering proces altijd de meest recente LED technologie wereldwijd.

Onze technische tekenaars maken met behulp van tekenprogramma’s visuele prototypes die real-time gedeeld kunnen worden. Zo creëren we een omgeving waarin de input en feedback gedurende het engineering proces direct toegepast kan worden. Onze programmeurs hebben een schat aan ervaring in het ontwerpen van hardware en software zodat alles, eventueel, in modules is aan te sturen. Door al deze kennis en ervaring “in-house” te hebben, verliezen we nooit het doel, de klantwens, uit het oog.

Toekomstbestendig

Tijdens de ontwerpfase kunnen wij al kijken hoe de productielijn zo optimaal en efficiënt mogelijk georganiseerd kan worden, tevens bieden we de mogelijkheid de productie te verzorgen. Elk onderdeel van het eindproduct wordt specifiek ontworpen om een uniek modulair product te vormen waarmee gangbare componenten gemakkelijk te vervangen zijn en hoge kwaliteit gewaarborgd blijft.

Na deze fase wordt er grondig getest en gemeten om de kwaliteit van het eindproduct te garanderen. Ook kunnen we tijdens het gehele engineering project begeleiding bieden met certificeringstrajecten.

 

Bijbehorende cases:

Gerelateerde producten:

LED factory: Uw partner op het gebied van innovatieve LED verlichting.

Benieuwd naar de mogelijkheden wat LED verlichting voor uw situatie kan betekenen?

Bel ons op (058) 213 1866

of Vraag direct een offerte aan