Page image
ennl

Industriële LED verlichting

In de industriële- en utiliteitsector wordt scherp gekeken naar de energielast van gebouwen. Oplossingen voor verwarming, ventilatie en isolatie volgen elkaar snel op. Innovaties op het gebied van verlichting bleven tot dusver uit.  LED factory heeft modulaire LED armaturen ontwikkeld voor alle industriële toepassingen.

Industriële LED verlichting

Naast energie besparen kunt u met de juiste LED verlichting significant toedragen aan de productiviteit en veiligheid van de werkprocessen in uw organisatie.

Door middel van een goed doordacht lichtplan en met de meest recente LED technologie kunnen we een situatie creëren waarin mensen optimaal hun taken kunnen uitvoeren, waarin de veiligheid van personeel en productieprocessen wordt gewaarborgd.

Slimme industriële LED verlichting

In combinatie met ons daglichtregelsysteem kunt u nog meer besparen op energie- en onderhoudskosten. Door het licht dynamisch te dimmen en alleen te laten branden waar dat nodig is verlengt u de levensduur en heeft u een nog grotere energiebesparing.

Met onze flexibele en modulaire armaturen, kunnen wij voor elke industriële toepassing, zowel binnen als buiten, een duurzame oplossing bedenken. En onze in-huis-engineering kan voor de meest ingewikkelde vraagstukken een oplossing bedenken en deze realiseren.

Bijbehorende cases:

Gerelateerde producten:

LED factory: Uw partner op het gebied van innovatieve LED verlichting.

Benieuwd naar de mogelijkheden wat LED verlichting voor uw situatie kan betekenen?

Bel ons op (058) 213 1866

of Vraag direct een offerte aan