Page image
ennl

Pluimvee

Pluimvee v2

De pluimveehouderij is een bedrijfstak waar scherp wordt gekeken naar productiekosten. Een groot aantal aspecten in de bedrijfsvoering zijn de afgelopen jaren verbeterd, innovaties op verlichtingsgebied zijn tot dusver uitgebleven.

Recente generaties LED chips vormen een uitstekend alternatief voor conventionele lichtbronnen die gebruikt worden voor pluimvee verlichting. Een gemiddelde energiebesparing van 60% en een aanzienlijk lager onderhoudsinterval zijn harde voordelen. Tevens kan met specifieke LED lichtbronnen een geoptimaliseerd lichtspectrum worden gecreëerd wat een positief resultaat heeft op de productie efficiëntie en het dierenwelzijn.

Pluimvee verlichting door LED factory

LED factory heeft in samenwerking met pluimveehouders verlichtingsarmaturen ontwikkeld waarin alle voordelen van de meest recente generatie LED chips worden gecombineerd. Het modulair opgebouwde “Mira S” LED armatuur is zeer robuust, heeft een flexibele spreiding (toepasbaar bij stalbreedtes tot 35m).

De “Mira Single” leent zich bij uitstek uit voor smallere en/of lagere stallen. Beide hebben ze een uitstekende dimkarakteristiek. Optioneel kunnen de armaturen worden voorzien van “two-tone” LED chips waarmee het lichtspectrum traploos kan worden geregeld.

Bijbehorende cases:

Gerelateerde producten:

LED factory: Uw partner op het gebied van innovatieve LED verlichting.

Benieuwd naar de mogelijkheden wat LED verlichting voor uw situatie kan betekenen?

Bel ons op (058) 213 1866

of Vraag direct een offerte aan