Page image
ennl

LED verlichting voor Huisman te Nijeberkoop

Geplaatst op: 10 november 2015

Voor Huisman in Nijerberkoop heeft LED factory 11 stuks Mira S 120 pluimveestal verlichting geleverd, dit is slechts één van de duurzame middelen die hier zijn toegepast. Pluimveeweb bezocht de stal en deed verslag.

Foto Stal Nijeberkoop

Douwe en Hinke Huisman bouwden in het Friese Nijeberkoop een nieuwe energiezuinige stal voor ongeveer 34.000 vleeskuikens. De wanden van de stal bestaan uit F.A.S. panelen. De buitenkant van deze panelen bestaat uit een laagje glasfiber, daartussen zit 20 centimeter piepschuim en daarom isoleren deze wanden zeer goed. Ook koos Huisman een nieuw type energiezuinige LED-verlichting met een hoge lichtopbrengst.

In de nieuwe stal van 20 bij 100 meter (binnenwerk) hangen slechts 11 dimbare en oplierbare LED-lampen met ieder 45 ledjes (15 per element) in het midden van de stal. Huisman maakte de verlichting oplierbaar zodat hij de lampen makkelijk schoon kan maken en vervangen. De buitenste twee elementen van iedere LED-lamp kan hij draaien. „Die staan nu ieder op ongeveer 20 graden, hetzelfde als de dakhelling, zo is de lichtverdeling goed”, zegt Huisman.

Klik hier om verder te lezen.

« Terug naar het LED factory nieuwsoverzicht

LED factory: Uw partner op het gebied van innovatieve LED verlichting.

Benieuwd naar de mogelijkheden wat LED verlichting voor uw situatie kan betekenen?

Bel ons op (058) 213 1866

of Vraag direct een offerte aan