Page image
ennl

MCL Leeuwarden

LED factory voorziet het MCL Leeuwarden van duurzame LED-verlichting door het plaatsen van 1050 nieuwe LED lichtarmaturen met behulp van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

 - LEDfactory.nl
 - LEDfactory.nl
 - LEDfactory.nl
 - LEDfactory.nl

Het MCL is met het oog op dit thema een project gestart met de Gemeente Leeuwarden en de LED factory. Milieu- en energiecoördinator van het MCL Omayra Nooitgedagt is blij met deze bijzondere samenwerking: “Het MCL gaat LED-verlichting breder toepassen binnen het MCL en wel met inzet van werkzoekenden uit de gemeente Leeuwarden. Het MCL wil op deze manier een bijdrage leveren aan het milieu en het vergroten van de arbeidsparticipatie op regionaal niveau”.

Het plan is dat alle lampen gefaseerd over vijf jaar zullen worden vervangen door inzet van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doen we in samenwerking met DIT Bouw en Techniek, een detacheringsbureau actief in deze branche. DIT vakopleidingen zorgt voor de opleiding en begeleiding van deze mensen en de LED factory biedt deze personen een kans om te re-integreren in het arbeidsproces. De vervolgstappen in het arbeidsproces vinden dan plaats bij de LED factory of via DIT Bouw en Techniek zodat duurzame uitstroom gegarandeerd wordt.

LED factory: Uw partner op het gebied van innovatieve LED verlichting.

Benieuwd naar de mogelijkheden wat LED verlichting voor uw situatie kan betekenen?

Bel ons op (058) 213 1866

of Vraag direct een offerte aan